Sal con hierbas
Hello everybody, it is Louise, welcome to our recipe page. Today, we're going to make a distinctive dish, Sal con hierbas. It is one of my favorites food recipes. This time, I will make it a little bit tasty. This is gonna smell and look delicious.
Sal con hierbas is one of the most well liked of recent trending meals in the world. It is appreciated by millions every day. It's easy, it is fast, it tastes delicious. Sal con hierbas is something that I have loved my whole life. They are nice and they look wonderful.
Many things affect the quality of taste from Sal con hierbas, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Sal con hierbas delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
To get started with this particular recipe, we must prepare a few components. You can have Sal con hierbas using 3 ingredients and 6 steps. Here is how you cook it.
Cumpliendo con el #desafío donde Puli @poramoralhambre me nominó, aquí presento mi receta😊.
Siempre nos recomiendan no usar tanta sal para sazonar nuestros platillos o cuando sentimos que nos falta sabor en lo que nos han servido porque el sodio es malo para nuestro corazón. Una manera que encontré para evitar tanta sal fue mezclarle sabores de hierbas, las que sean de la preferencia de cada quien, puede ser una sola o mezcla de ellas. Aquí les comparto cómo hacerlo, es muy sencillo pero tarda en obtener el producto final.
#porunmundomejor
Ingredients and spices that need to be Get to make Sal con hierbas:
- 1/2 taza sal de mesa (yo usé rosa)
- 2 tazas hierbas frescas (hojas de apio, cilantro, perejil, albahaca)
- c/n agua
Instructions to make to make Sal con hierbas
- Enjuagar las hierbas, no es necesario deshojar a menos que los tallos sean muy fibrosos. Picar las hierbas, no es necesario que sea muy fino. Yo usé tanto tallos como hojas de apio y los tallos sí los piqué muy pequeño.
- Poner al fuego las hierbas con agua que no las sobrepase que hiervan por unos 2 min a que se suavicen.
- En un plato o charola poner la sal en un plato o charola. Dejar que se enfríen las hierbas, si quedaron con mucho líquido ponerlo en un frasco aparte. Agregar las hierbas a la sal de modo que quede sólo húmeda, no debe quedar con exceso de líquido revolvemos y extendemos. La dejamos hasta el día siguiente a que empiece a secar.
- Al día siguiente removemos y agregamos del líquido sobrante sin que quede encharcado, sólo a que vuelva a quedar húmedo. Este procedimiento lo hacemos hasta que terminemos el líquido, lo podemos hacer por la mañana y por la noche.
- Continuamos removiendo día a día hasta que queda completamente seco todo.
- Va a quedar muy tosca, podemos ponerla en un molinillo de sal gruesa o ponerla en la licuadora para afinarla y pasarla a un frasco para que la usemos. Espero les sea útil 🐬💞
As your experience and confidence expands, you will find that you have a lot more all-natural control over your diet regimen and also adapt your diet regimen to your individual tastes with time. Whether you want to serve a dish that utilizes less or even more components or is a little bit basically hot, you can make easy modifications to achieve this goal. Simply put, start making your dishes on time. When it comes to fundamental cooking skills for newbies you do not require to learn them yet only if you master some straightforward cooking techniques.
This isn't a full overview to quick and simple lunch dishes yet its great something to chew on. Ideally this will get your innovative juices flowing so you can prepare scrumptious meals for your family members without doing way too many heavy meals on your journey.
So that is going to wrap it up with this special food Recipe of Any-night-of-the-week Sal con hierbas. Thank you very much for your time. I am confident that you will make this at home. There's gonna be more interesting food at home recipes coming up. Don't forget to save this page on your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!
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