Pastel love Yourself
Hey everyone, hope you're having an incredible day today. Today, we're going to make a special dish, Pastel love Yourself. One of my favorites food recipes. This time, I will make it a bit tasty. This is gonna smell and look delicious.
Pastel love Yourself is one of the most well liked of recent trending meals in the world. It is appreciated by millions daily. It's simple, it's quick, it tastes delicious. They're fine and they look wonderful. Pastel love Yourself is something that I have loved my entire life.
Many things affect the quality of taste from Pastel love Yourself, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Pastel love Yourself delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
To begin with this particular recipe, we must prepare a few ingredients. You can cook Pastel love Yourself using 31 ingredients and 12 steps. Here is how you cook it.
#pastel
Ingredients and spices that need to be Prepare to make Pastel love Yourself:
- Bizcocho de chocolate
- 3 aros del bizcocho
- Jarabe de chocolate
- 60 gr azúcar
- 250 ml agua
- 1 pizca sal
- 2 cucharas cocoa en polvo sin azúcar
- Relleno ganache de chocolate
- 200 gr chocolate
- 150 gr crema para batir
- Bizcocho de vainilla
- 3 aros de bizcocho
- Jarabe de fresa
- 2 cucharas mermelada de fresa
- 1 pizca sal
- 60 gr azúcar
- 250 ml agua
- Relleno de fresa
- 150 gr crema para batir
- 50 gr fresa
- 100 gr chocolate blanco
- Buttercream
- 250 gr mantequilla
- 250 gr margarina
- 250 gr manteca
- 200 gr azúcar glass
- Fondant
- c/n colorante amarillo
- c/n colorante rosa
- c/n colorante blanco
- c/n colorante rojo
Steps to make to make Pastel love Yourself
- Para el jarabe de chocolate
Pondremos el agua y el azúcar en una cacerola hasta que llegue al punto de ebullición y después le agregamos la pizca de sal junto con la cocoa - Para nuestro relleno Llevaremos a fuego los 150 ml de crema para batir, cuando esté caliente, le incorporamos nuestro chocolate y empezamos a mover hasta integrar todo. Llevaremos al congelador por 30 minutos.
- Después empezamos a batir a velocidad media-alta.
- Para hacer nuestra buttercream
Primero tenemos que batir la manteca, ya que esté bien batida va la margarina y al último la mantequilla y le agregamos el azúcar glass - Para montar, tomamos un aro del bizcocho, lo hidratamos con nuestro jarabe(solo un poco) y comenzamos a rellenarlo con nuestro ganache de chocolate.
- Ya teniendo nuestro pastel listo, comenzamos a cubrirlo de buttercream, le damos una capa para cubrir imperfecciones y la segunda para emparejarlo.
- Para hacer nuestro jarabe de fresa
Ponemos todo en una cacerola hasta el punto de ebullición y después colgamos para quitar los residuos de la fresa - Para hacer nuestro relleno de fresa
cortamos en rodajas y licuamos nuestra fresa, después en una cacerola ponemos la crema para batir y le agregamos la fresa licuada. Llevamos al fuego - Después incorporamos el chocolate blanco no hay que moverlo para nada. Solo hay que dejar que se derrita.
Esperemos a que enfríe y después con una batidora empezamos a batir - Para montar, tomamos un aro del bizcocho, lo hidratamos con nuestro jarabe(solo un poco) y comenzamos a rellenarlo con nuestro relleno de fresa
Ya teniendo nuestro pastel listo, comenzamos a cubrirlo de buttercream, le damos una capa para cubrir imperfecciones y la segunda para emparejarlo. - Ahora, en nuestra mesa vamos a manejar nuestro fondant.
Primero amasamos con nuestras manos después con un rodillo grande vamos a extender el fondant (ponemos un poco de azúcar glass en la mesa) después con el aro que hicimos nuestro bizcocho medimos para que no sea tan largo - Una vez extendido lo enrollamos en nuestro rodillo dejando una parte colgando esto nos ayudará para poner nuestro fondant en el pastel.
Una vez colocado cortamos los excedentes
Una vez colocado el fondant le quitamos el excedente de azúcar glass con una brocha
As your experience as well as confidence expands, you will certainly find that you have extra all-natural control over your diet as well as adapt your diet to your personal tastes gradually. Whether you intend to serve a dish that makes use of less or even more active ingredients or is a bit essentially hot, you can make basic adjustments to accomplish this goal. Simply put, begin making your dishes promptly. When it comes to standard food preparation skills for beginners you do not require to discover them but only if you master some straightforward cooking techniques.
This isn't a complete guide to quick and also simple lunch recipes however its good something to chew on. Hopefully this will get your imaginative juices flowing so you can prepare delicious dishes for your family members without doing a lot of heavy meals on your trip.
So that is going to wrap it up with this exceptional food Recipe of Ultimate Pastel love Yourself. Thank you very much for your time. I'm sure that you will make this at home. There's gonna be more interesting food in home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page in your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!
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